lördag 10 mars 2012

CromoZoneXX jorden är ett experiment

Planeten CromoZoneXX

Ett matriarkat har ett pågående experiment på jorden.

 Planeten är mycket lik jorden, och den är nästan befriad från krig. Problemen här finns av ett annat slag.
Det är mycket prat och lite mindre verkstad, männen utnytjas till de är bäst på. Då kan det vara saker som, att räkna kalkylera, bidraga med njutning , männens förmåga till att avguda och att utrycka sig väl i text. Tekniska egenkaper.
Den stora faran är deras vilda beteende och känsla för våld.
Männen tycker att det är för långa diskussioner innan någonting blir bestämt.
De känner sig förtryckta med att inte få frigöra sina geniala tankar om hur mänskligheten skulle kunna leva.  ...( Här är jag öppen för förslag i vad som behöver till läggas).. Jag skriver direkt utan repetion.)


Fenix heter en av de mest framstående männen i Kvinnodömena på CromZone XX , som ligger i vår granngalax, den är något större än vintergatan. Ja det är sant de har hållit på ett tag längre och har en sundare teknik.
Där är  Matriarkatet en självklar och den mest naturliga som regerande. Utan kvinnan då dör ju rasen, finns inga argument emot detta.
Fenix får uppdraget att visa att det är ett bättre val med ett Patriarkat och för att bevisa detta  blir han erbjuden Tellus för utforma den mest fantastiska platsen bland galaxer.


Avtalet med Fenix är att han har tills den första dagen efter millenieskiftet att slutföra sitt uppdrag.
Då har gudinnan från CromosoneXX ( har inte namnet på henne ännu?) förslag välkommet.
Besökt Fenix på ett kafé i Stockholm på Götgatan.
Där ställer hon frågan med en djup blick in i Fenix ögon, ja min vän. Hur gick det?

Han skakar  av glädje att möta sin kära gudinna och undrar hur han skall börja. .. Tja.. hmm..
Gudinnan flikar in med ännu en fråga, Fenix vilket var ditt viktigaste verktyg till att starta denna mycket sorgliga men starka Patriakat?..
Jaha det, det var ju lätt. Rädlsa stärkt med religion, men som du ser var det värsta jag kunde göra, hur får jag det ogjort?..


(Nu är det stopp i mina tankar.. nu vill jag ha din hjälp. jag vill att vi göra denna historia tillsammans du jag och många fler.)


Möjliga bevis har jag hittat att vi kan vara ett experiment

Jag ramlade av en händelse inpå en hemsida där man kan ladda ner dokumentärer.
Och då läser jag denna texten mycket intressant.

Are We Alone?"
Sir Martin explores the possibility that life exists on planets beyond our own.
He unveils an unsettling scientific debate that has startling consequences for us Earthlings.
"Why Are We Here?"

Everything you thought you knew about the universe is wrong. It's made of atoms, right? Wrong. Atoms only account for a measly 15% of everything that exists. The mass of the universe consists of something so mysterious and elusive that it has been dubbed 'dark matter'.

"Are We Real?"

There is a fundamental chasm in our understanding of ourselves, the universe, and everything. To solve this, Sir Martin takes us on a mind-boggling journey through multiple universes to post-biological life. On the way we learn of the disturbing possibility that we could be the product of someone else's experiment.

Detta blir ju ännu mer spännande om det finns fog för min fantasi . Vad är fantasi? Jo min inre verklighet.
Nu är det bara att se om det blir en fortsättning på CromoZoneXX.
Jag undrar  vary galaxen ligger?2 kommentarer:

Anonym sa...

Mmmm, ska han börja med att han skapade Adam och Eva, eller började han med amöborna, cellerna eller vad?

Christina Magnusson sa...

Fenix anländer i början av Bronsåldern , den tiden då enligt forskare människan mådde bäst nästan inga sjukdommar har de kunnat dokumentera, de flesta levde som nomader vilket gjorde att bakteriehärdarinte rotade sig. Jorden blev inte utsliten. Tanken är då med dessa förutsättningar att ge fenix möjligheten att skapa sin drömvärld. jag vill att historien skall lyfta fram hur man kan göra det möjligt, och att mannen skall förstå att det är inte självklart att vi skall leva som vi gör idag. Vem har bestämt att detta är naturligt?
Det är inte heller naturligt att dricka mjölk, vissa tror att kor är födda till denna terror.
Lev dig in i kos liv. De tar deras nyfödda kalv. kan bli ny mjölk ko, eller kalvbiff... är det humant.. straffet naturen ger oss i vårat frosseri är till exempel Lactos intolerans...