lördag 24 mars 2012

Estelle stjärnchipset och annat Lördagsgodis


Äntligen fungerar ”tystnadens diplomati!


Där Carl Bildt, har ännu så länge misslyckats, lyckas socialdemokraternas Stefan Löfven. Socialdemokraterna går fram i sifo-undersökningar som en ångvält, genom att inte säga någonting. Äntligen tänker folk, ingen som trampar i klaveret, då känner man tillit och tänker att det här partiet kan man rösta på. Man kan säga vad man vill om Håkan Ljuholt, men han fick oss i alla fall att sätta kaffet i halsen. Hur tråkigt kommer det att bli i Svensk politik? Tacka vet jag Polsk riksdag, eller det Brittiska parlamentet. Där är det rock `n roll när det är debatt, bifallsrop etc.

”Ryktena säger att Viktoria och gym ägaren från Ockelbo käkade chips innan dom parade sig”


Tänk att Estrella ännu inte har tagit chansen, men det kanske kommer till dopet, att man då lanserar ett nytt prinsess chips: Estelle stjärnchipset, som kungligheterna äter. Frågan är bara vilken smak detta guldkantade chips ska ha?  Kom gärna med förslag.
Det är ett vackert namn lillsessan har fått
 men det är ju säkerligen  fler än jag som direkt tänker på chips, och inte Stjärna som det betyder.
Kungahuset har blivit objekt för folkets underhållning i de flesta kungadömen.
Det är en ynnest att ha en så stor support från  det land man bor i endast för at man existerar.
Vilken smak skall prinsess chipset ha?
Vem vet Estrella kanske redan är pågång att lansera och har smaken klar.

Apropå meningslösa nyheter: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14571105.ab

Victorias comeback?
Undrens tid är inte förbi, hon är tillbaka! Vad har hon gjort undrar jag med stor förundran. Har hon börjat spela tennis igen, långvarig sjukdom? Nej, hon har skakat hand och ätit lunch efter att hon fött Estelle. Toppen på allt var: ”Estelle fanns i närheten….” Vilken bedrift, jag förstår att hon själv tycker liksom jag att det är fånigt.

Istället för att Kungen och Drottningen med deras prins och prinsessor mfl,.. skall finnas som prydnadssaker för den Svenska staten , så borde de sätta en ribba för alla deras fans, och  det skulle vara att verkligen handgripligen hjälpa  några enskilda individer, grupper varje dag.

Visa upp för Sverige att Kungen verkligen är för Sverige i tiden, genom detta så visar Kungen Världen vilken standard en riktig kung med självrespekt verkligen skall ha.

Exempel på rubrik skulle kunna vara:

Familj förlorade sitt hem i västsverige Kungen bygger nytt och ger hopp åt ett helt samhälle.

Det skulle kunna bli tävlan in godhet


I gånga tider hade de en Narr vid hovet, nuförtiden ser det ut som om Hovet är Narren.
En bra ide tror jag om jag skulle kunna känna att kungahuset är en viktigt utgift för svenska folket, vore om vi kunde få en månadsrapport , där de visar vilka framsteg de har gjort för Sverige.
De skulle få mer respekt, än att man känner att de bara finns för att vi skall läsa om dom i skvallerpressen.
Vad tycker du?

.

 


Förbuds Sverige

Nu var det dags igen, rökförbud på din balkong! Ja, vi rökare vet att det inte är bra att röka. Det finns en massa saker som är störande och luktar illa i en stad. Människor som med ridkläder stinkande av en hästkrake åker glatt buss till och från stallet. Folk som aldrig verkar bada trängs i trånga tunnelbanevagnar. Vitlöksälskande individer andas ut illaluktande ånga på bussen. Bilar och bussar släpper ut partiklar, rör upp damm och spyr ut avgaser i luften som man andas in på uteserveringar och i parker. Och gör luften bra mycket farligare än om du ens röker själv. För att inte tala om allt jäkla grillande som förpestar luften i det här landet från april till september. Överallt. När hördes röster om förbud av vitlök, skitiga män eller grillar senast? För att inte tala om alla parfymer, kvinnor som är indränkta i billiga Kick`s odörer?

 


  


 
Inga kommentarer: