tisdag 27 mars 2012

Sten Tolgfors är inte trovärdig i sin roll , när han blir personlig

Sten är offer för dålig rekrykteringskunskap


Jag lyssnar på Nyhetsmorgon och SVTs nyheter och är överens med om att Stens avgångstal inte var relevant i sammanhanget, Ingeting nämndes om orsaken till debatten. Men beslutet om att avgå kan ju vara bra.
Politiker borde veta i dagens hårt bevakade samhälle , att det inte går att komma undan.
Det är våra skattepengar som skall användas, då är det inte ok att smussla med sanningen.
Jag tycker synd om om Sten att han tog detta jobbet från början , och att de som gav honom erbjudandet inte hade större kompetens.

Detta kan vara ett tänkvärt jobb för Tolgfors, i min åsikt så är det den verklighetsförankring ahn har när han hanterar vapen.


Det blir pannkaka av försvarsmakten med

Sten Tolgfors


  Tolg Wars R Us,  will serve you . Let´s play!

  Inte konstigt att det blir pannkaka av försvarsmakten och dess affärer, när man har en vapenvägrare som försvarsminister Sven Tolgfors borde byta till att sälja leksaker istället. Självklart så ska man ha en som är intresserad av försvarsfrågor i den ställningen.När ska arbetsgivarna också

upptäcka det som forskare

konstaterar, att äldre människor
presterar bättre än yngre
Rapporten, som kommer från det tyska arbetsministeriet, visar att produktiviteten, tvärtemot vad många tror, ökar med åldern. Testpersoner i gruppen 45-49 presterar som grupp omkring 0,7 procent bättre än genomsnittet medan personer mellan 20 och 24 producerar 0,3 procent sämre.
50-åringarnas produktivitet sjunker något, men förblir högre än 40-44-åringarnas nivå.
Det finns svensk forskning som pekar åt samma håll, men det här är ett komplicerat forskningsområde, säger Thomas Lindh, professor i arbetsmarknadsekonomi, till tidningen Ingenjören som tagit del av studien.
– Det finns förmågor som försämras med åldern men det finns också de som förbättras, säger han.


Göran HägglundHa, ha, ha….. Ja, vad ska man säga om den pajasen. Hans parti håller på att ramla ur riksdagen. Fortsätter med uttalande som gör att snart är deras existens i riksdagen lika stora som den är för utrotningshotade djur att överleva. . Han skulle själv behöva rådgivningssamtal istället för de par som vill skiljas.


Vobbande”
Ett nytt begrepp har dykt upp i vår vokabulär. Man får inte arbeta när man är sjukskriven eller har vård av barn. Tyvärr så missbrukas detta av många människor, tydligen tycker många som ”vobbar” att detta är ok. Men jag anser att det är oansvarigt mot sitt sjuka barn. Man ska faktiskt vara hemma för att ta hand om barnet.

Det är dessvärre så att många arbetsgivare inte respekterar att man blir sjuk eller har semester. 
.


 
 

 
 

Inga kommentarer: