onsdag 28 augusti 2013

Nu börjar en ny tid igen.

Denna bloggen tänker jag att använda som en dagbok.

Sensommar söker jobb och väntar på att få operationen gjord.

Den 19 september är dagen då kirurgen tar min livmoder, kanske tar de äggen också men det vet jag inget om ännu.

Det var i December som jag pendlade till Arlanda och det har jag gjort från Nynäshamn sedan 2008.

Mitt mål har varit och är att hitta en plats som matchar allt jag kan eller bara en del av det,och att jag får lära mig något nytt. Allt är ju möjligt tänker jag,,,..hoppsan det var ju inte så lätt som jag varit van vid.

Vad som skulle passa bäst just nu är om jag vann mina 90 mkr. Tack!!

Kunde passa riktigt bra om det fanns en plats för mig där jag kan jobba hemifrån med webben. Kan massor där, nu sistone har jag verkligen blivit mer teknisk och tycker att det är kul med egna idéer om hur jag skulle kunna forma och driva till exempel en webbshop eller något liknande. Jag har en hel del åsikter om mänskliga rättigheter och kan snabbt se hela bilden på vad som egentligen händer. Jag kopplar ihop av de jag hör och läser, då pusslar man ihop bitarna.

Politiker?.. tyvärr kallnar glöden hos de flesta, och ramlar av med avgångsvederlag som får en vanlig att gråta. 142 tkr i månaden till den sparkade på AF. Hon fick väl detta i avtalet när hon anställdes, så istället för att vara efterkloka som vi alltid är. KOLLA DERAS ANSTÄLLNINGS AVTAL, och sparka de som anställde henne. De har inte heller den kompetens som krävs.

Tänk om jag kunde få skriva om detta varje dag. Kan man läsa till Journalist när man är 51,5? För när jag har haft min operation som skall lösa alla problem och de nya livet börjar. Då kan jag skriva.
För trädgården kan jag inte jobba i. Det får inte bli några tunga lyft eller knappt gå upp till sovrummet.

Nu när jag nästan har resignerat i mitt sökande och en acceptans i att det jag själv tycker är viktigt att kunna och veta på en arbetsplats inte är efterfrågat. Klart att det måste vara det??? va...
Jag kan visa hur en butik skall se ut för att kunderna skall trivas bättre och det är det första man måste tänka på. De som skall ge de rätta känslan är de som möter kunden!! Företagets viktigaste .. det fick jag lära mig på min tid hos Esteé Lauder. var där i 10-12 år. Jag vet att jag har mycket att tacka dom för. Min hud också. Thanx ANR.
Om man finansierar från grunden och uppåt då kommer riktigt långvariga vinster.
Ingenting kan leva utan vinster det kan vi ser på evolutionen på jorden. Winner takes all! Inget vi kan göra något åt. Men den girige faller långt och hårt. Balansen finns i en stadig grund. Filosofiskt?? ..hmm kanske. Göran min sambo han uppmuntrar mig till alla slags jobb. Det finns inget jag inte kan göra. Bara viljan som är i vägen.. så är det nog.. han är en vis man.


En sådan här skylt skulle jag vilja se många av. Tänk att vi behöver påminnas om det. Prata med varann!!

Jag får se hur det går med denna dagbok i offentlig form, men det känns bra att skriva av sig. Denna bloggen har jag tidigare haft som en avreagerings planka. Det blir det nog lite av nu också för att det är en del av att vara jag.
 
Skriv gärna en rad längre ner. Kul och intressant med en dialog.

Jag önskar dig en fin dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kanon med en sida där du bara kan få ur dig alla tankar som samlas i skallen.
Pia

Christina Magnusson sa...

Tack Pia! Kul om du läser mina tankar:-)