tisdag 5 mars 2013

"New Life is Loading"

" A NEW LIFE IS LOADING" 100x100 blandteknik

Den här tavlan jag jag målat på länge och det brukar jag göra att alltid ha en stor duk som jag är fri att göra vad jag vill med.
Så fick vi en inbjudan till en 50 årsskiva. Calle en kompis till Göran fyller år. En person jag ännu inte hade mött. Det är svårt att föreställa sig vad han skulle gilla. Därför bestämde jag att utgå från det jag hade i mina tankar.Och det är universum om hur allt hänger ihop, och att vi drivs ihop och ifrån och växer med hjälp av energi, det är ren fakta enligt Einstein. Och tankarnas kraft är en kollektiv form. Jag tror att vi påverkas mer än vi tänker på av vad som är på-gång.
En gemensam trend, och vilken väg vi väljer ,hur igår, nu och imorgon påverkas av varandra. Belöningar och konsekvenser som är det vi bör komma ihåg. Goda gärningar är våran egen största belöning. Och girighet gör guldet till sand.
Vi alla vet det här och det inget konstigt alls.
Den här tavlan är hur livet skapas. I ett vetenskapligt program jag såg, så hade de hittat den ursprungliga cromosonen eller genen eller var det DNA i ett grässtrå. Spännande tankegång tycker jag. I tavlan finns en hjärna, ett ägg ett energiklot och en planet, kanske "Cloud Atlas" den filmen handlar om det jag har tänkt på när jag målade den här.
Se hur allt hänger i hop oavsett vad vi tycker så är det så det är.
Nu har jag ingen duk att måla på och det känns väldigt tomt.
Ha en bra dag i solen!
Inga kommentarer: